Deze festivals mag je niet missen!

0
976

We verheugen ons er elk jaar weer op en kunnen er maar geen genoeg van krijgen…festivals! De muziek, de artiesten, de mensen, al die leuke outfits en vooral de gezellige sfeer! Misschien ben je al een grote fan van allerlei festivals en ken je de jaarlijks terugkerende festivals inmiddels al uit je hoofd. Mocht dit niet het geval zijn, heb ik hier een lijstje gemaakt van de meest opvallende en vooral ook gezellige festivals. Zo mis je de gezelligste festivals niet.

TIKTAK

TikTak omschrijft zich als het grootste eclectische concept van Nederland met een cross-over tussen urban, hiphop, house, RnB, dubstep, pop en moombahton. TikTak komt gedurende het jaar vele malen terug, in vele steden over heel Nederland. Met de geweldige optredens van allerlei bekende Nederlandse artiesten en DJ’s weet TikTak in de smaak te vallen bij vele mensen. Ook heeft TikTak iets unieks. Namelijk dat het festival elk jaar groots uitpakt met oud en nieuw, door een mega New Years Eve-event te organiseren op wel vijf locaties tegelijk. 

PAL MUNDO

Ben je meer van de Latin muziek? Of hou je toch meer van de Caribbean vibes? Dan is Pal Mundo de ideale festival waar jij bij móet zijn! Pal Mundo is namelijk de grootste Latin-festival van wel heel Europa. Het feest wordt groots uitgevoerd en heeft de meest exotische sounds. Met de grootste namen van Latin en Caribbean muziek in de line-up, maar ook foodstands met de lekkerste gerechten uit meer dan 40 landen, creëert Pal Mundo, zoals de naam suggereert, een werelds event. 

MYSTERY LAND

Mystery land is een groots driedaagse dancefestival dat jaarlijks bij het gebied rond de Haarlemmermeer wordt gehouden. Gedurende deze drie dagen wordt het hele gebied omgetoverd tot een wondere wereld, waar iedereen zichzelf kan zijn. De slogan van dit festival luidt: ‘Yesterday is history. Today is a gift’. Het mooie aan dit festival is dat het geschikt is voor vele doelgroepen, want je kan er vele soorten muziek verwachten van hiphop tot hardcore en van techno tot dance music.

Misschien klinken deze festivals je al bekend in de oren. Zo niet, wordt het misschien wel eens tijd om buiten je comfort zone te stappen en naar een van deze festivals te gaan. En wie weet: misschien bevalt het je wel! Hou er wel rekening mee dat er op festivals veel drugs te vinden is. Ken dus je grenzen en let op je gebruik. Ben je verslaafd aan wiet of andere drugs geraakt? Verslavingszorg instelling SolutionS kan je verder helpen!