Zo koop je voordelig een iPad

0
908

Naast je smartphone een tablet gebruiken is wel zo handig. Vooral omdat een groter beeldscherm iets meer mogelijkheden biedt. Wie denkt aan een tablet zal al snel iPad zeggen. De iPad is namelijk toonaangevend in tablet-land. De technieken en designs zijn fantastisch en de software van Apple zorgt een stabiele basis en veel handige opties. Vaak betaal je voor zo’n nieuwe Apple iPad wel de hoofdprijs. De vraag is dan ook, kan dit voordeliger?

Refurbished is het antwoord

Het antwoord op hoge Apple-prijzen is Apple Refurbished. Dit houdt in dat je een iPad een tweede leven krijgt na een grondige controle. Mocht er tijdens de technische controle iets niet marcheren dan zal het onderdeel worden vervangen. Daarnaast wordt een iPad professioneel schoongemaakt. Hierdoor is het toestel weer zo goed als nieuw. Als je kiest voor een refurbished iPad van een Keurmerk Refurbished-partij, dan ben je verzekerd van een betrouwbare aankoop. Zo heb je dan keuze uit drie uniforme product condities. Zo bepaal je zelf het uiterlijk. Een goede en gespecialiseerde Apple Refurbished partij die met een 9.8 door klanten wordt beoordeeld is:

forza-refurbished.be

Forza Refurbished heeft al sinds jaar en dag een uitmuntende kwaliteit. Als gevolg hiervan geniet je op jouw iPad (of iPhone) van een gedegen twee jaar service- en garantieregeling. Hierdoor is het zowel op de korte als lange termijn een interessante investering. 

Goed is goed genoeg

Als je goed kijk naar wat je nodig hebt is de vraag of je het allerlaatste model iPad in huis moet halen. Je betaalt er notabene een extra hoge prijs voor. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een iPad voor alledaagse taken dan zijn iPads die al wat meer jaren op de teller hebben een even goede oplossing. Daarbij bespaar je dus tot wel 60% ten opzichte van de nieuwprijs. Neem bijvoorbeeld de iPad 2017 refurbished bij Forza. Hier betaal je nu minder dan tweehonderd euro voor, waar een nieuwe iPad nu zeker het dubbele kost. 

De iPad 2017 is voorzien van een 9.7 inch beeldscherm, welke perfect is om op te lezen, browsen, een spelletje te spelen of video te kijken. Daarbij ontgrendel je de tablet veilig en snel met Touch ID ontgrendeling. 

Bij Forza Refurbished vind je een breed gamma aan iPads. Hierdoor is het mogelijk om een betaalbare iPad voor ieder type gebruik en budget te vinden. Ben je op zoek naar een refurbished iPad met meer mogelijkheden dan de iPad 2017? Bijvoorbeeld voor professioneel gebruik? Dan vind je in de webshop verschillende iPad Pro’s voor een schappelijke prijs. 

Duurzame keuze

Met refurbished ben je voordeliger uit en draag je ook nog eens bij aan een meer circulaire economie. En dit is nodig daar waar het winnen van nieuwe grondstoffen en de uitstoot van vervuilende gassen de wereld op termijn onbewoonbaar zal maken. Het voordeel van refurbished is dat het zowel voordelig als duurzaam is. Kortom, je spaart het milieu én bespaart in de portemonnee. Precies, dat is vooruitgang!